A serieT az állandó megbízhatóság szinonimája. 4 nemzetközi szabadalom fűződik ehhez a sütőkemencéhez. Nem csak pizza, hanem hús, tészta, zöldség és sok más élelmiszer is elkészíthető segítségével. Több mint 130 termék érhető el a mellékelt szakácskönyvben. Mindezt számos innovatív megoldás alkalmazása teszi lehetővé. A Dual-Temp technológia a felső és az alsó és a Cool Around technológia közötti különböző hőmérsékletek szabályozáshoz és a kezelő biztonságához. A Cool-Around Technology egy kifinomult rendszer az érintésnek kitett külső felület hűtésére a teljes üzemeltetői biztonság érdekében.
A T75E elektromos moduláris szállítószalagos sütőkemence, amely egy vagy több, egymásra helyezhető sütőkamrából és egy opcionális állványból áll. A sütés során a terméket a szállítószalagra helyezik és két forró légáramlaton halad át: impingement technológia, a legjobb rendszer a hőelosztáshoz az egész sütés során. Tökéletes pizza, péksütemények és egyéb gasztronómiai termékek sütéséhez.
A szükséges teljesítmény kezelése automatikus, a terhelésnek megfelelően. A szállítószalag sebessége állítható. A hatékonyan szigetelt külső felületek használat közben is hűvösek maradnak. A sütőkamra maximális hőmérséklete 400 °C (752 °F).