Maximális sütési hőmérséklet 510 °C az igazi nápolyi pizza sütéséhez, pizzák sütési ideje 60-90 másodperc.
- Kapacitás: 6db 32cm-es pizza
- Acéllemez szerkezete magas hőmérséklettűrő epoxi porfestékkel bevonva
- "Post-industrial" külső bevonat
- "Inox Vintage" bevonatú előlap
- Fekete gránit asztallap a kemence ajtaja
- Öntöttvas sütő ajtó
- Ívelt belső kialakítás Neapolis® kivitelben
- Fekete bevonatú rozsdamentes acél hengeres füstkivezetés
- 5,5 cm vastag tűzálló anyagból készült kemencék, szabadalmaztatott lemez, cserélhető sütőfelülettel, perforált tűzálló anyagból készült fűtőlemez tetején.
- Perforált refraktorok
- Szabadalmaztatott nagy sűrűségű kettős szigetelés magas hőmérséklethez
- Hőszigeteléssel és COOL AROUND®TECHNOLOGY légtér
- Szabadalmaztatott önstabilizáló belső dőlésszög a kupola kemence kamra felületén a szivárgás minimalizálása és az egyenletes hőelosztás biztosítása érdekében
- Elektronikus hőmérséklet kezelés független beállítással a mennyezet és a padló folyamatos hőmérséklet-felügyelete termoelemekkel
- A pára mozgása manuális szelep segítségével állítható
- Maximális teljesítményfelvétel 14,7 kW, átlagos fogyasztás 6,5 kW
A Moretti Neapolis olyan szoftverrel rendelkezik, amely a maximális üzemi hőmérséklet eléréséhez 14,7 kW-ot használ fel, mindössze 1 óra és 45 perc alatt. Ez abszolút lényeges a minimum fogyasztása során is: csak 6,5 kW/óra.